Asteptare [2]

Statea pe jos, cu spatele lipit de perete, ochii inchisi. Ea pleacase de vreo ora.. lasase urma parfumului ei in urma. Deschide ochii, priveste in jur. Era singur. Din nou.. Inchide ochii la loc.

Se trezeste dimineata. 10.23. Capul si spatele il dureau ingrozitor.. dar nu ii pasa. Ea plecase iar, dar nu. de data asta plecase cu adevarat.. nu doar in mintea lui. Era dusa.. si nu mai putea sa o recupereze. Era foarte confuz,si totusi foarte decis. Era vina lui. Ca intotdeauna.. e prea sufocant, prea precaut.. vrea ca totul sa fie bine,toata lumea sa se simta bine,dar exagereaza intotdeauna.Era ca un drog,era viziunea lui a unei relatii bune,dar totusi,nu era o relatie buna.

Ea parea speciala totusi,se simtise atat de bine cu ea.. atat de “el”.Putea fi el insusi,si totusi oricine.. o tinea in brate,si totusi zbura.. era ametit,si totusi foarte treaz. Putea fi orice in preajma ei.. putea sa se intample orice, nu ii pasa.. spera sa nu se mai termine momentul.. dar totusi.. s.a terminat. Brusc.

Momentele alea de euforie ii treceau prin minte de nenumarate ori. Nu se putea opri din a se hrani cu ele.. dar totusi erau doar niste amintiri.. amintiri ce nu se pot retrai.

Totusi inca mai spera.. cu toate ca sperantele ii erau zdrobite.

Se aud niste batai in usa..

– Oricine ai fi, te rog pleaca! Nu am chef de tine!

“Intrusul”,insa,a continuat sa bata.. din ce in ce mai tare.. bataile il scoteau din minti. S.a ridicat,nervos, si a deschis usa cu putere.A incremenit.Era chiar ea.. ea,cea care il facea sa zambeasca atunci cand nu mai avea absolute niciun motiv; ea,cea care radea cu el pe iarba uda atunci cand beau.. chiar ea.

– Chiar tu esti .. ? Sau sunt prea beat, si am halucinatii.. ?!

Ea nu a zis nimic, i.a sarit in brate.. si chiar in momentul ala el s.a trezit din nou sprijinit pe perete, in camera goala.. singur..

Reclame

5 răspunsuri to “Asteptare [2]”

  1. asta imi place muuuuuuuult raau 😡
    :*:*

  2. ba e marfa….da categoric nu era un must do….so momentan e un fel de fail….vedem mai incolo daca e sau nu:))

  3. >:d< superb.

  4. asteptand-o cUr(fund)

  5. epic madneZz phail >:D<

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: